ПОСВЕТЕНИ НА ВАШАТА УДОБНОСТ

ПОЧУСТВУВАЈТЕ ГО КОМФОРТОТ

Нашите решенија овозможуваат креирање на удобен и економичен простор

ЗОШТО ТОПЛИНСКИ ПУМПИ

ТОПЛОТНИ ПУМПИ ПОВЕЌЕ ОД 30 ГОДИНИ

Нашето богато искуство и силниот фокус врз развојот, се рефлектираат не само во нашите современи, енергетско-ефикасни топлотни пумпи, туку и во нашиот широк спектар на производи. Нашите производи се дизајнирани и развиени за Вас и вашиот дом. Независно од типот на домот во кој живеете и од вашите енергетски потреби, го обезбедуваме совршеното ниво на удобност за вашето семејство.

НАША ПОНУДА


ВРВНИ ПРОИЗВОДИ ЗА ВРВНА ЕФИКАСНОСТ

Во нашата понуда на производи доминираат топлинските пумпи кои добиваат енергија од вода или воздух. Понудата е разноврсна и во зависност од вашите потребни може да се димензионира. Затоа ве молиме јавете се за консултација. За реализација на вашите побарувања соработуваме со многу производители и дизајнираме решенија кои ќе ви овозможат економичност и ефикасност.

Ние сме единствен дистрибутер за NIBE Шведска. Во продоложение може да погледнете дел од нашата понуда на програмата на NIBE.

NIBE ПРОГРАМА

ПРОИЗВОДИ ЗА ГРЕЕЊЕ, ЛАДЕЊЕ И ТОПЛА САНИТАРНА ВОДА

ПАРТНЕРИ И БРЕНДОВИ


ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ

ПАМЕТЕН ДОМ

Уредите, конектирани со интелигентни сензори, Ви даваат преглед и контрола врз она што се случува во вашиот дом, дури и кога сте излезени. Секако, одлично е да можете да ја контролирате температурата на вашиот дом од далечина, но замислете истата да може автоматски да се …
Повеќе…

ЗАШТЕДЕТЕ ДО 50% ОД ТРОШОЦИТЕ ЗА ЕНЕРГИЈА

Со топлотната пумпа воздух-вода NIBE може да ги намалите трошоците за греење и до 50% споредено со греењето на електрична енергија. Уживајте во еколошки, обновлив и бесплатен извор на енергија кој воедно ги минимизира емисиите на CO2.
Повеќе…

Бесплатна консултација

Направете брз повик на нашиот телефонски број

ул. Даме Груев бр. 5,

1000 Скопје

info@klimaoptima.com.mk

gligor.ruzin@klimaoptima.com.mk

+389 (0)71 248 270

+389 (0)2 6147004

09:00-18:00 (Пон. – Пет.)

10:00-16:00 (Сабота)